2009.09.15.
17:58

Írta: Tacskó Muki

Kitartó drogozással a közigazgatásba

 

Egy napokban kiszivárgott tanulmány szerint a közigazgatási helyek betöltésénél előnyben kell részesíteni azokat, akik rendszeresen fogyasztanak úgynevezett könnyű drogokat. A tanulmányt még 2006-ban rendelte meg a Miniszterelnöki Hivatal kormányzati személyügyekért felelős államtitkársága, amelyet akkor Szetey Gábor vezetett. A megrendelés tárgya egy olyan tanulmány megírása volt, amely a pályáztatási eljárás és munkaerő-kiválasztás jobb módszertanára tesz javaslatot a közigazgatásban. „A könnyű drogokat, például a marihuánát, hasist fogyasztók sokkal rugalmasabbak, lazábbak, jobb a monotónia-tűrésük, vezetőként pedig vidámabbak, humorosabbak, barátságosabbak. Ezért a hasonló adottságokkal rendelkező pályázok közül előnyben részesítendők, amennyiben adat merül fel arra, hogy ilyen szereket ésszerűen, kulturált módon és mértékben fogyasztanak.” – szól a tanulmány egyik érdekes megállapítása. A Miniszterelnöki Hivatal cáfolta, hogy a tanulmány ezen ajánlásait pályáztatási gyakorlatukba valaha is beépítették volna.

 

 

 

komment

Címkék: humor laza drog szdsz pályázat marihuána álláskeresés közigazgatás szetey gábor hasis szabad demokraták szövetsége könnyű drog humánerőforrás menedzsment monotónia tűrés

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr641383249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyúl agyú 2009.09.15. 14:54:28

D(r)ógozzá mán, d(r)ógozzá!

Teker 2009.10.07. 12:34:22

haha, ez komoly? :D

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2009.10.07. 14:24:00

hát ez jó lenne ha igaz lenne :)
süti beállítások módosítása