2009.10.21.
07:05

Írta: Tacskó Muki

Földönkívülieket fogott az NHH

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) még a nyár elején műszeres vizsgálatokkal állapította meg, hogy egy budapesti, belvárosi lakásból a 102.8-es frekvencián ismeretlen nyelven rádióadást sugároznak. A lakást hatósági ellenőrzés keretében, a rendőrség bevonásával 2009. október 20-án vizsgálta át az NHH és megállapította, hogy a rádióadót két földönkívüli lény üzemelteti.  A rendőrség felvette a két lény adatait, de mivel a jogosulatlan frekvenciahasználat még szabálysértésnek sem minősül, ezért további intézkedést nem tett velük szemben. Az NHH viszont megállapította, hogy a Zeta Reticuli-naprendzserből érkezett földönkívüliek érvényes rádióengedéllyel nem rendelkeznek, ezért lepecsételte és elszállította a rádió-berendezésüket.

 

A házban lakóknak nem tűnt fel, hogy szomszédságukban két tapírorrú, karmos lakó él, akiknek barna  bundájuk van és hatalmalmas füleik, ezért az emberektől teljesen eltérő kinézetűek. Az egyik nyugdíjas lakó szerint: „Kedves fiatalemberek, valami külföldi egyetemisták lehetnek. Még a közös képviselő is kedveli őket. Meg hát mondják mindig, hogy el kell fogadni a másságot, meg toleránsnak kell lenni.”

 

A két idegen a jogosulatlan frekvenciahasználat miatt akár több millió forintos bírságra is számíthat.

 

 

 

 

 

 

 

komment

Címkék: rendőrség nhh bírság földönkívüli normakövetés tacskó mukival tudományról mukival zeta reticuli

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr341464233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyúl agyú 2009.10.21. 08:23:45

Kinek ártottak ezek mégis? Bírságoljuk meg a diákokat, nyugdíjasokat, kismamákat és a földönkívülieket, és nézzünk el minden apró sikkasztást, adócsalást a felsővezetőknek, politikusoknak, celebeknek. Mik mennek ebben az országban...

nyú 2009.11.03. 19:53:44

szegény jar-jar de a másiknak mintha nem lenne igazi a szőre.

az nem egy plüss robot?
süti beállítások módosítása