2009.12.15.
07:58

Írta: Herkules Irma

Karácsonyi divattippek Mukitól – Ültessen karácsonyfa-izzókat a bőr alá!

A karácsonyfa alá rendelhető vajúdó Szűz Mária divatja ugyan 2009-re lecsengett, ám számos új ötlettel rukkoltak elő a világ legelmésebb christmas-managerei, hogy az idei Karácsony is emlékezetes lehessen az Ön és családja számára! Tacskó Muki most bevezeti kedves olvasóit a legújabb divatot követő karácsonyi kellékek világába! Idén a bőré lehet a főszerep!

 

Aki szereti a szolid eleganciát, annak mindössze nyolcezer forint és félórányi szabadidő ráfordítása árán testbarát hasadóanyaggal árasztják el érrendszerét. Ettől a beavatkozástól az ember teste sejtelmes, sárgás-zöldes fényben fog foszforeszkálni a sötétben is. Így Ön lehet a karácsonyfa legszebb dísze és a legizzóbb fényrúd a szilveszteri bulin! Vízkeresztig garantáltan ragyogni fog!

 

Karácsonyfa-izzókat a bőr alá! Ezt a megoldást, amivel minden party ragyogó csillagává válhat, az extravaganciával kacérkodó olvasóinknak ajánljuk. Ma már számos apró, színes izzó elérhető a piacon, melyekkel lakása, háza ablakait vagy fenyőfáját díszítheti, de aki a bőre alá akar effélét ültetni, lehetőleg minél nagyobbat válasszon! A modern sebészeti beavatkozásoknak köszönhetően ma már lehetőség van a bőrfelszín alá komplett futófények beültetésére, de a merészebbek a bőrből nyitott seben keresztül kiálló, tobozalakú izzókat is választhatnak! S hogy miként világít? Elegendő, ha zsebébe, netán szabad testnyílásai valamelyikébe rejt néhány ceruzaelemet. Ha pedig megunja, csak szüntesse meg az energiaellátást, hiszen az izotópos megoldással szemben ennél a megoldásnál kiiktathatóak a kellemetlen éjszakai fények.

 

Nem találta kamasz gyermekével a hangot korábban? Zavarja, hogy már nem érdekli a családi ünneplés? Lepje meg Mikulás, angyalka vagy jászolalakot öltő hegtetoválással! Bizonyos törzseknél ősi hagyománya van a hegtetoválásnak, amit Ön is könnyen elkészíthet gyermekének, egyéb családtagjának, vagy akár saját magának! A kivitelezés roppant egyszerű: 1. Rajzolja magára a kívánt képet! 2. Vágja körbe lehetőleg fertőtlenítésmentes pengével! 3. Szurkálja össze tűvel, aztán ne hagyja begyógyulni! A seb folyamatos piszkálásával, feltépésével olyan irányba formálhatja a bőrön növekvő heget, amilyenre csak akarja!

 

Boldog, békés, szeretetteljes Ünnepeket!

 

 

 

1 komment

Címkék: ünnepek divat karácsony mikulás tetoválás hellókarácsony hegtetoválás életmódról mukival karácsonyfa izzó bőrtetoválás hasadóanyag

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr931598209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alligator 2009.12.17. 13:30:44

Cégem kis és nagykereskedelemmel foglalkozik. Éves árbevételünk csak Magyarországon megközelíti a 600 Ft-ot. Számos városban van üzletünk, vagy bevásárlóközpontokban kirendeltségünk.

Én, mint a cég ügyvezetője és egyben kereskedelmi igazgatója hatalmas lehetőséget látok ebben az új divatban.
Különösen a bőr alá ültethető futófény, a és az erekben szétáradó hasadóanyagban látok fantáziát.

Tájékoztatom kedves olvasókat és leendő vásárlóinkat, hogy a tegnapi napon exkluzív szerződést kötöttem a gyártó hazai képviseletével, és 7 termék holnaptól megvásárolható üzleteinkben. Olyan is, van a gyártó profiljában, ami a cikkben nem szerepel. Csak nálunk, egyenlőre, amíg nem hamisítják, de a hamis árutól óva intek mindenkit.

Tehát nálunk még karácsony előtt megvásárolhatják az alábbi termékeket:
- Véráramban működö hasadóanyag 20 ml ampulla 7995 Ft
- Bőr alatti futófény 5méter fehér és szines izókkal 8990Ft
- A futófényekre csatlakoztatható villogó tobozok 6db/csomag 3450 Ft
- Izotóp patron a fényekhez 1990 Ft/db
- Bőr alatt elrejthető és robbanó mini petárdák (ÚJ!) 12 db 3985 Ft
- Tetováló készlet (a képen látható, de pengés változat) plusz ajándék szikekészlet és bőrfertőtlenítő folyadék 16990 Ft
- Lenyelhető Whisppet (ÚJ!) ez egy kapszula, ami szétárad a testben így az ember fenyő, oregoni fenyő, vagy erdei fenyő illatot áraszt, valamint 8 féle ismert karácsonyi dalt (választható) zenél, ami a gyomorfalon kereszül hallható, táviránytóval. 1 héten keresztül működik. Ára csupán 29900 Ft, kedvezőbb, mint egy csupasz műfenyő.
Várjuk kedves vásárlóinkat az EURO-MAX boltjainkban.
süti beállítások módosítása