2010.01.19.
07:58

Írta: Tacskó Muki

A CIA döbbenetes bejelentése: Orbán és Gyurcsány is hologramok

A CIA szenzációs bejelentésére 2009. január 18-án került sor azt követően, hogy mind Gyurcsány Ferenccel, mind Orbán Viktorral meglepő események történtek még tavaly decemberben. Orbán Viktor egy karácsony előtt tartott lakossági fórumon hirtelen elhomályosodott, utána pedig eltűnt két teljes percre, majd piros kosztümben bukkant fel a pódiumon és női hangon, német nyelven hamburgi autógyári munkásokhoz beszélt. Ezután negyed órára Angela Merkel német kancellárrá változott és így folytatta beszédét a német autóiparról, majd egy szempillantás alatt újra a FIDESZ elnökévé vált és egy zulu vicc poénját sütötte el a megdöbbent tömegnek, immár újra magyarul.

 

Gyurcsány Ferenc pedig még december elején a Rózsakert Bevásárlóközpontban vett hanglemezeket, amikor szintén egy szempillantás alatt eltűnt testőrei szeme elől és három emelettel lejjebb egy élelmiszerboltban tűnt fel egy halom banán tetején.

 

Az USA Központi Hírszerző Ügynöksége, azaz a CIA ezután már kénytelen volt elismerni: számos magyar közéleti szereplőt ők vetítenek ki az Alaszka területén található központjukból, illetve közölték, hogy a sugárzásukat azonnal leállítják. A bejelentés után számos magyar állampolgár egész egyszerűen szétpukkant, a legnagyobb számban az elpukkant személyek közt politikusok és a média területén dolgozók vannak.

 

A magyar Nemzetbiztonsági Hivatal azonban továbbra sem bízik abban, hogy az USA felhagyott volna a magyar közügyekbe ilyen módon való beavatkozással, ezért rengeteg személyt átvilágítanak úgy, hogy fémkamrába zárják őket pár percre, ami leárnyékolja esetleges sugárzásukat, ezzel eltűntetve őket. Ennek keretében átvizsgálják a teljes magyar köztisztviselői kart, a vezető állású közalkalmazottakat, az állami cégek vezetőit, illetve a fegyveres szervek állományát századosi rangig lefelé.

 

A CIA bejelentése után Török Gábor és Fricz Tamás politológusok közös közleményt adtak ki, amelyben leszögezik: ők évek óta hangsúlyozzák, hogy a magyar politika csak illúzió.

 

6 komment

Címkék: politika mszp fidesz usa illúzió cia gyurcsány ferenc orbán viktor török gábor hologram fricz tamás politikáról mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr581683606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.19. 09:42:37

Pedig eddig azt hittem, hogy távirányítóval működnek, vagy legalábbis egy pici ember ül a fejükben, de most már legalább tudom az igazságot.
Azért közel jártam! ;)

lüke 2010.01.19. 12:22:28

most már csak arra várunk
hogy lesz-e Gyurcsány Feri-hegy
vagy Orbán Viktor Station:)
majd eldönti az idö.
De szar lesz megérkezni Budapestre
-hova jössz,
az orbánviktor station-re vagy gyurcsányferihegyre?

Nyávoghy Cziczácska 2010.01.20. 13:11:34

ennél viccesebbet még nem is hallottam!! És minden szava igaz...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.21. 20:48:43

Sajnos most Muki nem ásott le a dolgok mélyére, az igazi oknyomozás elmaradt. Köztudomású, hogy a CIA az izraeli Moszad bábja (fizikai, nem holografikus), a Moszadot pedig a csecsen maffia hozta létre. Innen már csak egy ugrás, hogy megértsük, miért is kellett a magyar politikai elitet holografálni. Ugorjon, aki mer!

killercsiga 2010.01.22. 10:04:04

De ha ez mind már egy évvel ezelőtt kiderült, akkor mi folyik itt (Gyöngyösön)?
süti beállítások módosítása