2010.11.08.
13:35

Írta: Tacskó Muki

azamerikaifiu.blog.hu

azamerikaifiu.blog.hu

 

vagyis paranormális jelenségek '88(?)-ból folytatásokban

 

Az amerikai fiú? Ki ő és mit akar? Akar-e egyáltalán. Tényleg igaz, hogy két apja van? Az egyik főagronómus a téeszben, a másik meg nemzetközi kamionos? Mert ha igaz, az eléggé baró lehet! Öcsém, tiszta amerika, nem igaz? Hogy hatzenélős az órája meg be van ígérve neki egy új Simson is? Na, ez azért kicsit már túlzás! Egyszer kerüljön az utamba, elveszem az összes dobócsillagait!

 

 

Retro történések a tökre frankó Amerika és a krumplicukros szocreál, a '80-as évek csukamájolajízű valósága és az esztergált dobócsillagok misztikus univerzumának határmezsgyéjén. Úttörők, nindzsák, prémvadászok, illetve az említettek bizarr keverékei.

 

Herkules Irma új blogját Tacskó Muki is sok szeretettel ajánlja!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr332433488

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Érted is eljön a Rézfaszú bagó! 2010.11.09. 11:31:12

Kár a dumáért! Felesleges a mellébeszélés! A magyarázkodás, vinnyogás, a röhögcsélés, de éppen úgy a vagánykodás, a menősködés, a nyálfröcskölős vaker vagy a szimpla tagadás: megingathatatlan tény ugyanis, hogy generációk (néhány legalábbis a '70-es, '...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása