2010.11.19.
11:06

Írta: Tacskó Muki

Pályázati felhívás - Álhírpályázat

 

Pályázati felhívás

 

A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda betyárjai és Tacskó Muki, a parafenomén kutya ezennel meghirdeti az első pángalaktikus

 

álhírpályázatot,

 

melyben részt vehet minden értelmes vagy értelmesnek mondott lény (orvosi igazolás nem szükséges, de előnyt jelenthet), aki kedvet érez ahhoz, hogy a műfajban kipróbálja magát, illetve, mindazon személyek, akik e sorokat olvasva egyetlen másodperc alatt értelmezik újra életüket, majd beléjük hasít a felismerés: születésüknek egyetlen értelmes magyarázata nem más, mint részt venni nevezett nemes vetélkedésben.

 

Amit tudni kell a pályázóknak:

 

− A beküldött írások maximális terjedelme nem lehet több 2000 karakternél!

− Egy pályázó több művel is pályázhat!

− A szövegekhez természetesen szerzői jogvédelem alatt NEM álló képeket is lehet csatolni, lehetőleg ne túlzottan nagy állományokat, na meg kicsiből se sokat!

− A témákra vonatkozóan nincs megkötés, azonban csak olyan műveket áll módunkban értékelni, melyek nemi, faji, etnika, vallási vagy szexuális hovatartozás tekintetben nem kirekesztőek.

− Nevezési díj nincs! Azok a gyanús képeslap-nepperek, akik az aluljárókban grasszálva e nemes célra hivatkozva zaklatják a járókelőket, nem nekünk, hanem titkos ellenségeink gyűjtenek!

 

Beküldési határidő 2043. október. 17. 2010. december 10.

 

Ahová küldeni kell: pallerozottelme@gmail.com

 

A beérkező pályaműveket a pályázatot kiírók zsűrizik, a legértékesebb szövegek egy erre a célra létrehozott, Tacskó Muki és a Hírcsárda meo-bélyegzőjével ékesített blogon kerülnek elhelyezésre.

 

A szövegek bemutatására, méltatására a 2010. december 16-án a Fiatal Írók Szövetségének rendezésében (és az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával) megvalósuló I. Dezinformációs és Álhír Konferencia felolvasóestjén kerül sor.

 

A Fiatal Írók Szövetségének célja, hogy a konferencia teljes anyaga, illetve a legjobb álhírek 2011-ben könyvbe is megjelenjenek.

 

Spring Break Bikini Contest Line-up

 

 

 

5 komment · 1 trackback

Címkék: páláyzat álhír pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr562458990

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az első pángalaktikus álhírpályázat 2010.11.23. 08:48:47

 Pályázati felhívás    A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda betyárjai és Tacskó Muki, a parafenomén kutya ezennel meghirdetik az első pángalaktikus álhírpályázatot, melyben részt vehet minden értelmes vagy értelmesnek mondott lény (or...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

autoreverz 2010.11.19. 15:41:56

Az ötlet remek, és abszolút riszpekt, mert nem keveset vállaltok: hogy fogjátok kiválogatni az igazi nevezéseket, ha tényleg profi "hazudozók" pályáznak?!.. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.19. 23:04:22

Van egy nyertesgyanús álhírem egy meleg feketéről, aki öreg zsidó nőket aláz meg. De sajnos 2001 karakter. Küldhetem azért?

Herkules Irma 2010.11.22. 10:09:57

@Levéltáros: 2001 belefér! 2002-nél már alkotmánybírósági, ja, nem, az már nincs :)

Herkules Irma 2010.11.22. 10:12:15

@autoreverz: profi hazudozók profi hazudozókat profi hazugságokkal próbálják megfogni!
terjesszétek a kiírást, szeretnénk, ha lenne a kamu frontján némi élet!!!

a mosoly nem az AB lezúzásának szólt, hanem a kérdésnek!!!

Zero_Toleransz 2010.12.02. 11:12:07

igazán nem szép ezzel viccölni, amikor végre jó irányba mennek a dógok.
Ha nem lenne valami egyértelmű, tessék lapozgatni az új szótárt.
embertanfolyam.blog.hu/2010/12/02/nemzeti_ertelmezo_keziszotar
süti beállítások módosítása