2009.10.03.
00:30

Írta: Tacskó Muki

Áder Jánossal forgatják a Kill Bill 3-mat

A szenzációs bejelentést Quentin Tarantino október 2-án az etyeki Korda Sándor Filmstúdióban tartott nemzetközi sajtótájékoztatón tette. Örülhetnek most tehát azok, akik szomorkodtak, hogy a sorozat a második résszel befejeződött. „Sokáig én is úgy gondoltam, hogy a Kill Bill széria egy jó időre véget ért. Sikerült azonban egy olyan karakteres, karakán és humoros figurát találnom az önök honfitársa személyében, aki a nemrég elhunyt David Carradine helyébe léphet. Ez a valaki a FIDESZ nevű magyar párt fontos személyisége, ráadásul az Európai Unió parlamentjének megbecsült tagja. Ez az ember Áder János!” – jelentette be a hírt a Ponyvaregény rendezője. „Különösnek hangozhat – folytatta Tarantino – de már huszonöt éves koromtól, azaz a kommunista rendszer bukása óta figyelemmel követem Magyarország belpolitikai életét, és elsősorban az önök «narancsos» pártját. Én mindig nekik szurkoltam és szurkolok!”

 

A sajtótájékoztatón jelen lévő Áder János újságírói kérdésekre szűkszavúan annyit nyilatkozott, hogy a filmsorozat eddigi részeit nem látta, annyit tud, hogy a második rész végén meghalt Bill nevű szereplő a harmadik részben feltámad és őt kell megformálnia. Kikötötte ugyanakkor Tarantinonak, hogy a teljes filmet Magyarországon kell forgassák, az utómunkálatokat is itt kell végezzék, illetve, hogy a forgatás 2010 februárjáig be kell fejeződjön, mert ezután már szeretné kivenni a részét pártja választási kampányából. „Egyébként örülök a felkérésnek és bizonnyal érdekes feladat lesz Uma Thurmannal forgatni.” – tette hozzá Áder.

 

„Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” – Ezt már Tarantino rikkantotta magyar nyelven a kameráknak búcsúzóul.

 

 

1 komment

Címkék: film fidesz áder jános uma thurman filmforgatás quentin tarantino david carradine kill bill 3 médiáról mukival politikáról mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr541424139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az a tag aki a műlábában csempészte a heroint (törölt) 2009.11.09. 21:36:46

:DD
nagyon jók a posztok tacskó muki!
süti beállítások módosítása