2009.11.11.
11:14

Írta: Herkules Irma

Igazságot a felelőtlen UFÓ-szex áldozatainak!

Herkules Irma vidéki tudósítónk jelenti:

„Az MSZP baloldali pártként nemcsak követelni fogja, de mindent meg is tesz – Magyarországon, az EU-ban és a világűrben egyaránt – annak érdekében, hogy az elnyomottak, kizsákmányoltak, jogfosztottak helyzetét a magyar nemzet berkein belül és nemzetközi szinten egyaránt javítsa!” – nyilatkozta Gurmai Zita az EP MSZP által delegált képviselője Vajnavencselőn, ahol zártkörű megbeszélésen vett részt az UFÓ Szülők Elhagyott Gyermekei (USZEGY) elnevezésű érdekvédelmi egyesület tagjaival.

 

Az egyeztetést követő sajtótájékoztatón kiderült, a politikus nagyfokú érzékenységgel fogadta az USZEGY tagjainak és a tagok édesanyjainak több évtizedes kálváriájáról szóló beszámolókat. A Szocialista Internacionálé Nőszervezetének egykori alelnöke elcsukló hangon ajánlotta fel a széleskörű együttműködés mellett a valós jogi képviseletet is egy esetleges bolygóközi jogi eljárás, kárpótlási per tekintetében.

 

„Mint az köztudott – magyarázta Gurmai – még a ’70-es évek közepén kezdtek felröppeni az első hírek, miszerint vidéki településeken élő, középkorú asszonyokat (ritkábban férfiakat) akaratuk ellenére űrlények raboltak el, majd csészealjaikon szexuális együttlétre kényszerítették őket. Később azonban nyilvánvaló felelősségük dacára ismeretlen bolygóra távoztak, megfogant gyermekükkel sorsukra hagyva a kárvallottakat. Ezeknek az anyáknak és gyermekeknek csonkacsaládokban kellett élniük, s nemcsak gyerektartást nem fizettek az ufonauták, de emlékként legfeljebb egy értéktelen gabonakört vagy űrjárművükről készített elmosódott fényképet hagytak, mérhetetlen lelki károkat okozva. Társadalmunk eddig esélyt sem adott, hogy igazságuk érvényre juthasson, ezen pedig az MSZP most változtatni fog!” – hangoztatta a jogvédő, aki fiatalként lelkes rajongója volt a Nulladik Típusú Találkozások című műsornak, ám mindezidáig nem hitte el, hogy valósak voltak az ott bemutatott történések.

 

Szollár Domokos kormányszóvivő riporterünk kérdésére elmondta, hogy a kormány azonnali segítség gyanánt már decemberben beindítja a „Fogadj örökbe egy USZEGY árvát!” elnevezésű programot, melynek keretein belül Bajnai Gordon már a jövő héten otthonába fogadja Torma Ferenc (31) állattenyésztőt és Gondos József (35) húsipari segédmunkást. A kormány reméli, a későbbiekben szimpatizánsok százai követik majd a miniszterelnök bátor példáját, hogy ne legyen egyetlen magyar sem hazánkban, akit zöld bőre és hatalmas bogárszeme miatt hátrányos megkülönböztetés ér. Az MSZP és a kormány célja ezenkívül egy konkrét szakmai anyag kidolgozása, amit az EP elé terjeszthetnek a témában, ezért már meg is kezdték az egyeztetéseket Steven Spielberggel és George Lucas-szal. – adta elő Szollár.

komment

Címkék: mszp ufó bajnai gordon ufonauta európai parlament steven spielberg george lucas ep gurmai zita szollár domokos politikáról mukival tudományról mukival ufószex uszegy vajnavencselő ufó szülők elhagyott gyermekei

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr601517524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyúl agyú 2009.11.11. 15:32:18

Végre nekem is lesz apukám...

drkovax 2009.11.11. 16:14:18

Az hiányzik még belőle, hogy az USZEGY támogatására közalapítványt hoz létre a kormány, a 25 tagú kuratóriumba (méltányos tiszteletdíjért [1 méltányos = 3,14 tocsik]) felkérik Gurmai Zitát, Lendvai Ildikót, Zuschlag Jánost, Hunvald Györgyöt ... stb.
;-)

Styxx 2009.11.12. 10:37:28

USZEGY-gyereket kell oltani H1N1 ellen, vagy ők immunisak?

Alligator 2009.11.12. 19:29:23

H1N1 ellen mindenkit be kell oltani, mert azért van 6ésfél millió oltóanyag. valahogy el kell fogynia.
"Ha nem fogy a tervezettnek megfelelően, akkor decembertől kötelező lesz. Dec 1-6 között a Mikulás oltja be a 2-10 éves korosztályt, dec 7-14 között minden további iskolást és iskolás korú gyermekű szülőt, dec 15-22 között minden aktív dolgozót, nyugdíjast, dec 22-30 között a munkanélkülieket, hajléktalanokat, külföldi állampolgárokat. Szilveszterre teljes védettséggel nézünk az új év elé" jeletnette ma az MTI.

darthyoda 2009.11.16. 10:12:13

az a probléma, hogy rossz a nyilvántartás. Ugyanis nem lehet ma pontosan tudni, hogy hány uszegy él Magyarországon. Ugyanis sem a születéskor, sem népszámláláskor nem kötelező bevallani, és ha netán a kérdezőbiztos úgy is érzi, hogy egy uszegy-gyel van dolga, nem tehet semmit. Márpedig őket oltani iszonyú veszélyes. Állítólag a mostani oltóanyag csak leölt vírust tartalmaz. A hatvanas évek végén-hetvenes évek elején magyar és bolgár kutatók kísérleteztek védőoltásokkal. A kísérletben több száz iskolást oltottak be. A kísérlet helyszíne a Zánkai Úttörő tábor volt. Ma már sajnos tudjuk, hogy a nem megfelelő védőoltás az uszegy gyerekekben képes feléledni, átveszi a gazdatest irányítását, és mutálódva fertőz. Akár a médián keresztül is. Nyomorba döntve az egész országot a maga túlmozgásos módján...
süti beállítások módosítása