2009.12.09.
10:19

Írta: Tacskó Muki

Elképesztő! Fantasztikus! Szenzációs! Tacskó Muki gasztroblogger lett!

Szeretsz jókat enni? Szeretsz főzni? Szereted Tacskó Muki stílusát? Szereted Tacskó Mukit? Akkor ezt meg kell nézned!

 

Elindult Tacskó Muki rovata a www.diningguide.hu gasztroportálon receptekkel, főzési élményekkel, étteremkritikákkal. Az első cikk most jelent meg. Címe:

 

„Hortobágy- és húsmentes hortobágyi húsos palacsinta”

 

Ezt látni kell!

 

 

 

 

2 komment

Címkék: evés vega receptek főzés gasztronómia sütés vegetáriánus vegán vegetárius vegan gasztronómiáról mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr251579331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freechild 2009.12.07. 17:46:51

Szeretjük Tacskó Mukit!!!!

Alligator 2009.12.08. 11:20:03

Elolvastam a recepcet, közben csöpögött a nyálam. Le is csepegtettem a nyakkendőm és a hasam (túl nagy).
Otthon az asszonnyal megcsináltatom. Csak nem láttam a szalonna pirítást, Nem maradt ki véletlenül? Ilyeneket azzal kell kezdeni.
Másik kérdésem, hogy húslében kell megfőzni a zöldésget?
Hú, de megéheztem, le is megyek a henteshez, benyomok 40 deka sültkolbászt. Jó sok mustárral, fehérkenyérrel, iszom rá egy sört is, de pszt!