2010.02.04.
07:58

Írta: Tacskó Muki

Tacskó Muki: Én robbantottam ki a Hagyó-botrányt!

Ugye mindenki  számára világos, hogy a Hagyó-botrányt a Tacskó Muki blog indította el a 2009. december 18-án megjelent, „Gettósításról beszél a tengerimalac-város polgármestere” című cikkével?

Hitem a módszeres, tényeken alapuló oknyomozó újságírás erejében újra megerősödött! Herkules kollegina pedig Pulitzer-díjat érdemel ezért!

„Alig féléve, hogy Hagyó Miklós egykori városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes és dr. Persányi Miklós állatkerti főigazgató ünnepélyes keretek között átadták a Fővárosi Állat- és Növénykertben létrehozott tengerimalac-várost a látogatók és a tengerimalacok legnagyobb örömére.  Ez a néhány hónap azonban elegendőnek bizonyult arra, hogy kiderüljön, nem pusztán a látogatók és a kisállatok szeretete állt a nagyreményű vállalkozás hátterében.”

Tovább...

 

 

 

 

 (Fotó: MTI - Kovács Attila)

1 komment · 1 trackback

Címkék: esélyegyenlőség diszkrimináció tengerimalac hagyó miklós faforgács politikáról mukival gettósítás esélyegyenlőségről mukival tényeltárás

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr741727823

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tarlós odaszólt Demszkynek 2010.02.04. 12:40:03

Határozottabban kellett volna fellépnie Hagyóval szemben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

killercsiga 2010.02.06. 10:05:38

A leghitelesebb hírblog Magyarországon.
Nemhiába.
süti beállítások módosítása