2010.03.26.
07:58

Írta: Tacskó Muki

Szomáliai kalózvezér veszi át a BKV irányítását

 

Az IMF és a Világbank üdvözölte a Fővárosi Közgyűlés döntését. Amennyiben a szomáliai kalózok sikerrel elvégzik a Budapesti Közlekedési Vállalat talpra állítását, nem kizárt, hogy egyéb csőddel küszködő állami szervek válságkezelését is rájuk bízzák.    

 

Demszky Gábor főpolgármester feltétlenül bízik a szomáliaiak szakértelmében:

 

– A kalózvezér és emberei biztosan helytállnak majd, ez kiderült már az állásinterjúk során is. Akár a sztrájkoló sofőrök, akár az utasok túszul ejtését kell elvégezni, vagy olyan számukra egyszerű feladatot, mint a kenőpénzek parkolókban történő átadása-átvétele, biztos vagyok benne, hogy minden kiadott utasítást sikeresen elvégeznek. Úgy gondolom, hogy Budapest tömegközlekedésének menedzselése sem sokkal bonyolultabb logisztikai feladat az Indiai-óceánon zajló áruszállítás szervezett fosztogatásánál és a váltságdíjak beszedésénél. És közben majd remélem nem fognak érzékenykedni, hogy a BKV ilyen-olyan korrupciós kifizetőhely, meg mindenféle sírós interjúkat adni, hogy tönkrement az egészségük, mert folyton azon paráztak, hogy mikor jön értük a rendőrség. Hát ez egy ilyen meló az Isten bassza meg!  – nyilatkozta a főpolgármester.

 

Taruk Ismail Am kalózvezér vezérigazgatói kinevezésének még egyetlen szükséges előfeltétele, hogy azt a Szomáliai Kalózszövetség Etikai Bizottsága is hagyja jóvá.   

 

A hírről Styxx értesített minket, köszönjük.

 

 

komment

Címkék: budapest bkv korrupció szomália demszky gábor kalóz politikáról mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr991867318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gúnár 2010.03.26. 18:03:25

nekem tetszik az ötlet.5* :D

Hírbuzi 2010.03.26. 18:03:25

Arcátlan hazugság! A szomáliai Kalózszövetség Etikai Bizottságának ehhez semmi köze! Demszky Regőczi Miklóssal folytatott vitájának már annál inkább... hircsarda.hu/gazdasag/4366-szembesites-demszky-regoczi-vita-csak-a-hircsardan/

romesz 2010.03.26. 18:20:13

megfelelo embert a megfelelo munkara.
Biztos mindne utasnak lesz jegye vagy berlete, ha a kalozok iranyitja a BKV-t es lehet, hogy hasznot is fognak csinalni a valalatnak akkor :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.03.27. 12:00:09

Szerintem ez egy totális félreértés, és emiatt álhír. Az eredeti szomáliai közlemény, amit mindenki átvett és félrefordított, arról szólt, hogy a kalóz-üzletág új vezetőjét egy nemzetközi tenderen választották ki Szomáliában, és a BKV-t is felügyelő Hagyó Miklós nyerte el a pozíciót, aki Magyarországon már el is kezdte felszámolni az ingatlanjait, mert hosszú távú szerződéssel megy a nemzetközi vizekre.

Sróf 2010.03.30. 11:43:51

Elég ízléstelennek tartom, hogy Demszky utolsó napjaiban még ilyen intézkedéseket keresztülver a Közgyűlésen. Ő meg itt hagy minket és megy szépen Texasba... www.kihir.hu/2010/03/24/demszky-houston-harom-budapestnyi-varos-rengeteg-a-teendonk/

üveges · http://holtankoljak.blog.hu/ 2010.04.06. 12:11:21

Tanmese:
Nemrégiben egy magyar és egy japán cég nyolcevezős versenyt rendezett a
Dunán. A verseny előtt mindkét csapat keményen edzett, hogy a lehető
legjobb teljesítményt érjék el. Mikor eljött a nagy nap mindkét csapat
tagjai nagyon jó formában voltak, mégis a japánok nyertek 1 km-es
előnnyel. A vereség igen érzékenyen érintette a magyar csapatot, teljesen
mélypontra kerültek. A felső vezetés úgy döntött,
A történet folytatása:

poen-vicc.blog.hu/
süti beállítások módosítása