2010.11.23.
11:50

Írta: Tacskó Muki

Mitól jó a bió? Tacskó Muki lehámozza a héjat az egyáltalán nem is kukacos bió almák titkáról

 

Tényleg ízesebb-e a bioalma, mitől egészségesebbek ezek az élelmiszerek és miért olyan drágák? A válaszok felkutatása során felkeresünk biogazdákat, biotermék forgalmazókat és természetesen megkérdezzük e termékek fogyasztóit is. Elsőként Dr. Roszík Péternek, a téma egyik legnagyobb hazai ismerőjének, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának tette fel kérdéseit Tacskó Muki.

 

A teljes interjú itt.

 

Mitől jó a bio?

Szólj hozzá!

Címkék: bio biokontroll gasztronómiáról mukival biokontroll nonprofit kft dr roszík péter

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr952467601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.