2009.11.02.
07:00

Írta: Tacskó Muki

Kormányzati intézkedésekkel támogatják a MILF-eket

A negyven év feletti nőket támogató intézkedéscsomagot Szollár Domokos jelentette be a 2009. október 30-án tartott kormányszóvivői tájékoztatón. „Igenis nézzen ki úgy egy negyvenes, ötvenes, vagy akár a hatvanas éveiben járó nő, hogy lepetézzek tőle! Ezen célok elérése érdekében indította el a kormány a «MILF – Csábítsd el a fiad osztálytársát!» programot. Ennek keretében kedvezőbbé tettük a mellplasztikai műtétek, illetve a zsírleszívás OEP általi finanszírozásának feltételeit, ezenfelül a ruházati termékekre és sportolásra kiadott összeg számlázott ellenértékének 30 %-ával, de legfeljebb ötszázezer forinttal  csökkenthető lesz az összevont adóalap adója. A 2010-es év egészét pedig «Bíró Ica évnek» nyilvánítjuk, amelyben számos rendezvényt szervezünk a negyven év feletti hölgyeknek.” – közölte a kormányszóvivő.

 

Szollár elmondta, hogy a „MILF – Csábítsd el a fiad osztálytársát!” intézkedéscsomag szorosan kapcsolódik az Új Magyarország Program Esélyegyenlőség a Nőknek fejezetéhez.

 

 

 

 

6 komment

Címkék: bíró ica milf szollár domokos politikáról mukival új magyarország program esélyegyenlőség a nőknek

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr231489940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antitaxis 2009.11.02. 14:09:56

Tiltakozom! Ez a nők diszkriminatív pozitív megkülönböztetése. Mi, magyar apák is követeljük a megfiatalodás jogát és elvárjuk a kormány támogatását a pénisznövelő műtéteinkhez, valamint havi két raklap Nagy Kék Tablettánk házhozszállítását! Jogunk van gyerekeink lány osztálytársaihoz!

Jupiter24 2009.11.03. 06:16:55

Na ennek a hírnek örülök. Végre Natália kolléganőm is meg tud újulni (ő ugyanis egy 42 éves valamikori bombanő, csak eljárt felette az idő). Mindig is tervezte a plasztikázást, de eddig a tanári fizetésből nem futotta rá.
Most végre megint jó nő lesz! Csak ne a diákokkal kedves Natália, mi is ott vagyunk ám, a tanerő!
Üdv: Ervin

X Y kronosz óra 2009.11.03. 09:47:42

Na mostan kérem szépen én megmondom, mi hülyeség, mi nem az.
Ez kérem hülyeség!

Tisztelettel: Besenyő István

Alligator 2009.11.10. 13:55:46

Kapcsolódik az alábbi tudományos kutatás most nyilvánosságra hozott eredménye:
Itt olvasható: alligator.blog.hu/

artzinia 2010.01.07. 21:24:39

Ne röhögtessetek halálra. Bár végül is valamiben meg kell halni, nem igaz?

És csatlakozom antitaxis véleményéhez. Viszont nem tiltakozom, mert az ötlet jó, csak szüntessék meg annak diszkriminációs jellegét. antitaxis követeléseinek megvalósításával ez egyszerűen megoldható.
süti beállítások módosítása