2009.11.04.
07:01

Írta: Tacskó Muki

A Kenó-szörny fogja vezetni a Tényeket

A kenósorsolásból ismert lény, Szőr Kenó jövő héttől veszi át a hírműsor esti kiadásának vezetését a TV2-n. A csatorna közleménye szerint ezzel a megoldással kívánják véglegesen megoldani a Bárdos András és Máté Kriszta távozásával előállt helyzetet. „Hosszas válogatás után esett Szőr Kenóra a választás. Ő sok éve minden este szerepel a csatornánkon, így hatalmas képernyős tapasztalattal rendelkezik, emellett hitelesen tudja képviselni azt a tárgyilagos, elfogulatlan stílust, amit a Tények jelenít meg a hírműsorok piacán.” – indokolta döntését a TV2.

A közlemény Várkonyi Andrea és Pachmann Péter jövőbeli sorsára is kitér: „Ők továbbra is a csatorna alkalmazásában maradnak, de pontos szerepüket még nem tudjuk. A legvalószínűbb, hogy ők viszont Szőr Kenó szerepét veszik át a kenósorsoláson. Bár ilyen tapasztalattal még nem rendelkeznek, de biztosak vagyunk abban, hogy ők is át tudnak dudorászva sétálni a képernyőn minden este egy pénzes bőrönddel a kezükben.” – közölte a csatorna.

 

 

komment

Címkék: tv2 tények bárdos andrás pachmann péter máté kriszta várkonyi andrea médiáról mukival szőr kenó kenósorsolás

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr141494469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BobArctor 2009.11.04. 22:12:02

Személy szerint Szőr Kenó kezébe adnám a mindenkori kormányszóvivői posztot. Mennyivel barátságosabb világ köszöntene ránk! Csak nehogy megdobálják tojással, mert azt bajos kitisztítania a bundájából..
süti beállítások módosítása