2009.11.27.
07:58

Írta: Herkules Irma

ALFfá operáltatják magukat az ausztrál tinik

„A túlzott szülői szigorból és az otthoni érzelmi sivárságból egyaránt elege van az ausztrál tinédzsereknek, napjaink rohanó világában ugyanis egyre kevesebb figyelem és szeretet jut az azt jogosan igénylő gyermekeknek, aki nem tudják feldolgozni, elfogadni mellőzöttségüket, amit gyakran úgy fordítanak le önmaguk számára, hogy nem elég jók, szerethetőek nekünk, szüleiknek. Ezt csak tetézi, hogy a tévécsatornák azt sulykolják, minden nőnek modellalkatúnak, minden férfinak G.I.Joe-nak kell lennie. Aki kilóg a sorból: selejt.”  – nyilatkozta Isac Hunter szociálpszichológus az ALF-jelenséggel kapcsolatos rendkívüli konferencián Sydney-ben.

 

Hunter elmondta, egyre gyakoribb, hogy a frusztrált tinik ALFfá operáltatják magukat dacuk jeléül, így juttatva kifejezésre, hogy egy kifejezetten ronda, tetőtől-talpig szőrös lényt is lehet szeretni. Mivel azonban egy teljes ALF-műtét nagyon drága, többnyire csak ormány és arcplasztikát választanak a fiatalok, a fülek, a farok, a kezek és lábak plasztikázása legtöbbször csak évekkel később történik meg. A műtétekhez szükséges hatalmas összegeket főként diákmunkával próbálják előteremteni a leendő ALFok, ám a hatalmas tömegeket megőrjítő divat miatt már a rendes munkahelyek tízezrei kerültek veszélybe a sok diákmunkás miatt, összeomlással fenyegetve Ausztrália gazdaságát. Tehát már csak ezért is érdemes lenne az ausztráloknak szeretni a gyermekeiket. Az ALFfá operált fiatalok bandákba verődnek és macskákat esznek. 

 

Magyar szakértők szerint hazánkba vélhetően 2012-re érhet el az ausztrál divathullám, itthon Doktor Bubó vagy Gombóc Artúr lehet a kiválasztott karakter.

 

 

5 komment

Címkék: ausztrália tini műtét tinédzser alf nevelésről mukival bulvár mukival isac hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr301553848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alligator 2009.11.27. 11:46:22

Ezen nem csodálkozom, valóban érzelmileg sivár a mai kamaszok élete, és a szülők próbálnak a szigoruságukkal valamit tenni, de ez reménytelen. Ezért vagy a drogokhoz fordulnak a kamaszok, vagy emo-sok lesznek, vagy marad a plasztikázás.
E mellett a pirszingek, tetkók, fültágeszek és egyéb öncsonkítások mind arra hívják fel a figyelmet, hogy érzelmileg bajban vannak.
Szerintem az ALF jobb, mint a narkó, vagy a tetkók, kifejezetten aranyos, nem rossz választás.
Magyar viszonylatban a kövérkésebb gyerekek választhatják még a Mazsolát (kifejezetten jó karakter, bár kicsit erőszakos, makacs és lusta - de jól passzol a kamaszokhoz), soványabbak az ugrifülest, vagy Mirr-Murrt.

AvgDvl 2009.11.27. 14:18:19

Zsír.... eszembe jutott róla egy régi bulvárcím, amit felírtam a besztofba: "Nővé akarta operáltatni magát, de a pénzéből csak mellekre futotta."

JonC 2009.12.01. 22:16:44

hja, nálunk befutó lehet esetleg a Kockásfülű nyúl, vagy akár Pom-pom is, mint alternatíva :)

Xinyu 2013.10.27. 19:39:10

először is Isaac Hunter's és nem Isac Hunter.(csak így zárójelben ilyen név ember nem létezik, ez egy kocsma neve)
másodszor ez egy baromság. Alfá operáltatni?
szerintetek mégis ki operáltatná magát ilyen hülyeségből alfá? mégha lenne is ilyen idióta ebből nem lesz tömeghiszti! honnan veted a forrást muki? csak nem egy újabb kitalálció????

Akiteki 2013.11.01. 14:22:59

"Az ALFfá operált fiatalok bandákba verődnek és macskákat esznek. "
Remélem nálunk nem jön divatba, sem a kínai divathullám, ahol rajzfilmhősökre akarnak hasonlítani a fiatalok. Azok meg kutyát esznek.
süti beállítások módosítása