2010.01.29.
07:58

Írta: Herkules Irma

Kisebbségi önkormányzatokat a bohócoknak?

Csurka István, a MIÉP elnöke nyílt levélben tiltakozik a Magyar Fórum legfrissebb számában a bohócok hivatalos kisebbségként történő bejegyzése és a bohóc kisebbségi önkormányzatok megalakítása ellen.

 

Mint Csurka nyílt levelében beszámol róla, ma már bizonyított tény, hogy a bohócok nem az emberi faj képviselői, így nem is lehetnek annak kisebbségben élő tagjai. Csurka genetikai vizsgálatokra hivatkozva állítja, hogy a faj képviselői természetüknél fogva pusztításra és ármánykodásra vannak programozva. Ennek bizonyítéka például a hatalmas, vörös gömborr, amiről sokáig azt akarták elhitetni, hogy pingponglabda, a földi viszonyokhoz mérve természetellenesen nagy láb és a csipogó, marsbéli hang. Csurka felhívta a figyelmet arra is, hogy ha nem is lennének az említett kikezdhetetlen kutatási eredmények, a bohócok társadalmat züllesztő magatartására akkor se volna mentség, hiszen ki látott már kőműves, postás vagy éppenséggel bányász bohócot? A bohócok kizárólag az Amerikát kiszolgáló show businessben és a napjainkban különösen rosszhírű orvosi körökben tevékenykednek.

 

A pártelnök felhívta a figyelmet arra is, hogy nyílt levelével nem szavazatokat vagy olcsó népszerűséget akar szerezni, bár azt nem tagadja, hogy pártja kormányzásra készül.

 

 

komment

Címkék: csurka istván miép bohóc politikáról mukival a magyar igazság és élet pártja

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr721709115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.02.01. 15:29:42

"A bohócok kizárólag az Amerikát kiszolgáló show businessben és a napjainkban különösen rosszhírű orvosi körökben tevékenykednek." Bizonyíték erre, hogy a híres orosz bohóc, Szergej is Kanadában halt meg, miután Magyarországról disszidált.
Állat, hogy ez a Muki mindent tud.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.02.06. 10:06:12

A híres "Van másik" számot áprilisig még számos párt fogja bemutatni...
süti beállítások módosítása