2009.09.25.
04:44

Írta: Tacskó Muki

Zenebohócnak adták el Németh Lajost

Eltűnt Magyarországról az ismert meteorológus Németh Lajos, bár a nézők még láthatják a TV2 időjárás-jelentésében. Kiss Péter, a csatorna programigazgatója elmondta: „Elegünk lett abból, hogy amikor az hangzott el például pénteken Lajostól, hogy a hétvégére szép idő lesz, akkor a családok beltéri programokat kezdtek el szervezni, amikor viszont országos esőt mondott, mindenki vette elő a fürdőruháját. Különösen akkor vetette el a sulykot, amikor pár éve a Story magazin nyári különszámában az egész nyárra, napra pontosan megmondta előre, hogy milyen idő lesz.”

„Egy orosz cirkusz igazgatója keresett meg, hogy látta ezt az embert a televízióban és szeretné mint zenebohócot foglakoztatni.” – folytatja Kiss. „Nem adtuk el tehát, hanem, fogalmazzunk inkább úgy, hogy megvették. A cirkuszos Lajosnak csak annyit mondott, hogy külföldi munkát ajánl neki, ugyanazt kell csinálnia mint eddig, embereket szórakoztatnia és semmi komolyat nem mondani. Lajos nem kérdezett semmit, csak ment el velük. Annyit tudok csak, hogy a cirkusz valahol az Urálon túl, Szibériában van. Azóta nem hallottunk Lajosról semmit.”

 

„Annyit még megtettünk mielőtt elment, hogy fél évre előre felvettük vele az időjárás-jelentéseket, úgyis mindegy, mit mond. Arra azért figyeltünk, hogy ne jósoljon 28 fokos nappali felmelegedést mondjuk decemberben. A lényeg az egészben, hogy mindenki jól járt: a cirkuszos szerzett egy zenebohócot, mi kaptunk pénzt Lajosért, ő meg gondolom élvezi az új szakmai kihívást és környezetet.” – fejezi be Kiss.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 kiss péter cirkusz meteorológia szibéria időjárás jelentés németh lajos zenebohóc story magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr871405922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása