2009.12.09.
07:58

Írta: Herkules Irma

Eladják a Margit-szigetet

Egy amerikai érdekeltségű befektetői csoport pénteken tárgyalásokba kezdett Demszky Gáborral a Margit-sziget esetleges eladásával kapcsolatosan. A konzorciumot képviselő  Hulk Hogan, aki nem mellesleg nagysikerű színész (Muszklimikulás, Külvárosi kommandó) és köztiszteletben álló ex-ketrecharcos hazájában, elmondta, hogy a 96,5 hektáros földterületet 47 lehetséges helyszín közül választották ki. Hogan reméli, hogy amennyiben tárgyalásaik eredményesen zárulnak, Magyarországon valósulhat meg a világ legnagyobb kifejezetten nyugdíjas pankrátorok részére létrehozott idősek otthona, illetve az első olyan oktatási komplexum, ami óvodáskortól egészen a küzdősportok doktori címének megszerzéséig kínál lehetőséget az érdeklődőknek. Az üzletember elárulta azt is, hogy a jelenleg a szigeten üzemelő Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodát sajnos le kell bontani, vagy egy óriási polip vagy robotszörny segítségével más helyre költöztetni, amennyiben ez lehetséges, ám mindenkit biztosít, hogy az általuk létrehozandó igazi, amerikai vurstli mindenki számára sokkal hasznosabb és érdekesebb lesz. Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere újságírói kérdésre elmondta, régóta szükséges volna a magyar sportstratégia átgondolására, s nem kétséges, ez lehet az új irány. Nyilatkozata végén megemlítette régi vágya, hogy a szorítóban is megmérkőzhessen politikai ellenfeleivel, ha kell maszkban és harisnyában. Amennyiben pedig a fővárosi helyszínnel problémák lehetnek, akkor a beruházás helyszínéül szóba jöhet még a pannonhalmi apátság, a parlament és a tihanyi babamúzeum épülete és néhány négyzetkilométeres környezete.

5 komment

Címkék: budapest sport demszky gábor pankráció hulk hogan margit sziget életmódról mukival politikáról mukival hajós alfréd nemzeti sportuszoda

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr521584868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alligator 2009.12.09. 09:40:41

Na ez egy jó hír.
Végre ismét befektetők jönnek hozzánk, csörög a lóvé.
Úgyis csak tele volt szatírral a sziget, meg futkároznak félőrültek körbe körbe. Tök felesleges volt, nem voilt kihasználva.
De most majd jön egy csepp Amerika, megélhetjük a dream életérzést. Felvirágzik a főváros. Mégis csak okos ember ez a Dembinszky. Köszönjök!

Nyúl agyú 2009.12.09. 18:08:45

További tárgyalások is folynak, a Parlamentet hétvégente bérbe adják vándorcirkuszoknak, a Fővárosi Állatkert állatai pedig az amerikai cincinnati állatkerttel csereüdültetéses megállapodást írnak alá.

Herkules Irma 2009.12.09. 22:38:45

@Nyúl agyú:

Jaj, husikám!

Eladó, kiadó ebben az országban már minden!
De elhiheti, hogy a befolyó bérleti díjakból nem a magamfajta kisnyugdíjasok 16. havi nyugdíjára fognak költeni a politikusok! Pedig magam is bányászözvegy vagyok immár 42 éve!
Cincinnati...hmmm...egerek földje, hát idáig jutottunk!

Lázár-Nagy Zoárd 2009.12.10. 10:15:33

Még az a szerencse, hogy a demszkájt le fogjuk váltani. És ezért ezt a tervét nem fogja tudni megvalósítani. Mi, Magyar érzelmű Magyarok mindent el fogunk követni, hogy ez a terv ne valósulhasson meg. A Margit Szigeten a Magyar Álom fog megvalósulni. Az uszodát természetesen mi is leromboljuk, mert az a zsidó nagytőke képviselője. Helyette jurtafalut építünk és lovas íjászatot oktatunk. Az ott található mókusokra fogunk vadászni, illetve az olyanokra, akikről feltételezzük, hogy nem eléggé mélymagyarok. Belépés csak lovon, nemeztarsoly kötelező. Aki nem tart velünk az ellenség, ellensége a Magyarságnak! Még az is lehet, hogy Makói hagymát is termesztünk ott Vona Nagyvezír és Krisztina Nemzetasszony útmutatásai alapján, amit természetesen Kínába exportálunk.
süti beállítások módosítása