2009.11.16.
07:30

Írta: Herkules Irma

Gyász: Donald kacsa nem hápog többé!

Holtan találták péntek hajnalban Donald kacsát egy rosszhírű kaliforniai motel egyik szobájában, nem messze Michael Jackson neverlandi birtokától. A hír mélyen megrázta és megosztotta a színésztársadalmat és az amerikai lakosságot egyaránt.

 

A helyi sheriff (ember, szénalapú) elmondta: „Egyértelműen öngyilkosság, esetleg véletlen túladagolás állhat a haláleset hátterében, a helyszínelők egyéb bűncselekményre utaló nyomot nem találtak, az idegenkezűség tehát kizárható.” A közlemény ellenére az elektronikus és a nyomtatott sajtóban szinte azonnal megkezdődtek a találgatások, s bár sokak szerint egyértelműen a sztár megromlott egészségi állapota, súlyosbodó depressziója, alkohol- és drogproblémái állnak a tragikus esemény hátterében, mégis egyre többen gondolják, hogy valójában egy jól álcázott faji indíttatású gyilkosság eltusolásáról van szó.

 

Mickey egér (Disney ágról Donald féltestvére) szerint a botrányiról és szexuális szabadosságáról híres kacsát — aki már fiatalon a ’30-as években azzal botránkoztatta a konzervatív amerikai közvéleményt, hogy tengerészként kizárólag matrózinget és sapkát viselt még az angol királyi család körében is, nadrágot viszont csak akkor, ha úszni ment — nagyon megviselte közeli barátjának elvesztése, hiszen sohasem volt titok, hogy a popkirályt és a népszerű háztáji szárnyast régóta szoros baráti szálak fűzték egymáshoz. (Sohaországban 1995-ben a Jackson család életnagyságú szoborral tisztelgett az akkor 65. születésnapját ünneplő Donald munkássága előtt.)

 

„Donald megváltozott az utóbbi időben, gyakran kötekedett, fenyegetőzött, vitáit nem egyszer ökölcsapásokkal próbálta lezárni, engem egy díjátadó gálán nemrég nyilvánosan transzvesztita patkánynak nevezett, de én sem hinném, hogy valóban öngyilkosságról lenne szó. Donald szerette az életet!” — nyilatkozta Mickey egér.

 

Köztudott, hogy az utóbbi években erősödtek a faji előítéletek Kaliforniában, ami főként Hollywoodban öltött ijesztő méreteket, ahol ma már mindennaposak az állatszínészek és rajzfilmfigurák elleni atrocitások. Arnold Schwarzenegger, a szövetségi állam kormányzója egyelőre elzárkózott a véleménynyilvánítástól, ám köztudott, hogy még életében sokat bírálta Michael Jacksont, amiért magához közelebb állónak érezte rajzolt barátait, mint az embereket.

 

Jogos lehet a kérdés, vajon Jackonak is ezért kellett meghalnia?

 

Donaldnak hosszú élete alatt 894 utódja született, 31 tojás marad utána árván. Egész életében elkötelezett aktivistája volt az állatok védelmének, számos rokona végezte ugyanis sütőben vagy rántottaként.

 

 

komment

Címkék: amerika alkohol agresszió michael jackson disney gyilkosság donald kacsa mikrohullámú sütő a lelkiismereti és vallásszabadság megsértése médiáról mukival faji előítéltek bulvár mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr371526767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az a tag aki a műlábában csempészte a heroint (törölt) 2009.11.17. 17:43:03

:DD
Én is ugyanezt a tudósítást olvastam a hétvégén, de pontosan volt írva: Schwarzi kormányzó és nem szenátor.
Amúgy 5/5:)

Herkules Irma 2009.11.18. 17:18:35

@az a tag aki a műlábában csempészte a heroint:

Tisztelt Csempész úr,
köszönöm jogos észrevételét,
a szükséges javítás megtörtént!
A tévedés emberi figyelmetlenségből adódott,
mivel mindig összekeverem a két testvért.
Ezután jobban oda fogok figyelni rá, hogy
Arnold a kormányzó,Danny a szenátor.
Üdvözli: Irma

Alligator 2009.11.26. 08:59:24

Én személy szerint nagyon sajnálom Donaldot, egyszer találkoztam vele, igazi nagy ember, egy hős volt. És már ő nincs, mint ahogy Jackson sincs - de biztosan meghaltak?
Ennek utána kellene járni :-) alligator.blog.hu
süti beállítások módosítása