2009.12.02.
11:15

Írta: Tacskó Muki

Terroristákat fogott az NBH – nagy fehér cápával a magyar nemzetgazdaság ellen

A Nemzetbiztonsági Hivatal emberei a balatonföldvári szabadstrandon kedden reggel öt szíriai állampolgárságú férfira csaptak le, amint azok éppen három nagy fehér cápát (Carcharodon carcharias) eresztettek egy kamionból a Balaton vízébe. Ugyanebben az időpontban értek tetten a szolgálat munkatársai két afgán állampolgárt, amikor azok egy zsáknyi rettenetes nyílméregbékát (Phyllobates terribilis) engedtek szabadon a Pilisi Parkerdőgazdaság területén, Pilisszentlászló közelében. A vélhetően az Al-Kaidához kötődő terroristák a kiszivárgott hírek szerint a veszélyes állatok magyarországi turisztikai célpontokhoz való telepítésével akarták elérni a magyar idegenforgalom és ezáltal a nemzetgazdaság romba döntését. Rettenetes elképzelni is, milyen tragikus hatással lett volna a jövő nyári balatoni szezonra egy halálos kimenetelű cápatámadás június elején, például Csopak közelében.  A terroristák tervei között szerepelt többek között piranhák telepítése a Fertő-tóba, skorpiók kiszórása a füredi strandokon, illetve több bőgőmajom család költöztetése a budapesti Operaház padlására. 

 

Cápa Földváron - MTI

 

A csoport vezetőjének laptopján talált tervek szerint vezető magyarországi politikusok megtámadásra is készültek. Az ezzel kapcsolatos dokumentumot az NBH nyilvánosságra is hozta, ebből közlünk most részleteket:

 

Orbán Viktor: három viccmesélő koala (Phascolarctos cinereus funnicus) a nappalijába!

Kóka János: Vörös óriáskenguru telepítése a srác jaccuzijába. Harapósat hozzatok!

 

Bajnai gordon: barna medve a kertjébe – szlovák sejttől tudtok kérni!

 

Dávid Ibolya: egy sereg narkolepsziás mormota az MDF székházába – budapesti Zooból tud hozni a kapcsolat.

 

Gyurcsány Ferenc: egy szakasz bridzsező csimpánz a Szemlőhegyi úti villa borospincéjébe!

 

 

A képen: bevetésre küldik a híres repülő terrorkutyát. „Repülj, ölj!”

 

 

komment

Címkék: politika gyurcsány ferenc orbán viktor terrorista kóka jános dávid ibolya bajnai gordon nbh terrorizmus nemzetbiztonsági hivatal politikáról mukival bulvár mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr681568429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2009.12.02. 13:23:42

Hú, nem gyönge, ahogy röptetik a kutyát.

Herkules Irma 2009.12.02. 14:56:39

Tisztelt Honfitársaim!
A képen látható kutya az USA által az öbölháború alatt kitenyésztett Gamal-7 stratégiai felderítő és megsemmítő eb. E fegyver igazi erőssége - amellett, hogy tud repülni, a szemeit külön-külön is képes mozgatni (ahogy a képen is látható!), valamint iszonyatosan okos, erős és gyors - az, hogy iszonyatosan sebességgel tud utódokat nemzeni. Ezek a harci ebek kizárólag kanok, akik, ha megsebesülnek, esetleg egyéb veszélybe kerülnek, azonnal rárontanak a potenciális nöstényekre, így 4-5 utódot is nemzenek néhány másodperc leforgása alatt! Az utódok öröklik gazdájuk génállományának 100%-át (ez hagyományos nemzés esetén 50!)emlékezetét, képességeit, az elvégzendő feladatokat. 2006-ban a goldenwitch-i titkos laboratóriumból ragadta el egy al-kaidás különítmény a 007-es példányt.
Tisztelt Olvasók, tisztelt Tacskó Muki!
Kérem, nagyon vigyázzanak, ha ilyen jószággal - pláne sebesülttel - találkoznak!
Az önökért mindig aggódó katonai szakértő:
H. Irma ezredes

Zero_Toleransz 2009.12.02. 18:13:48

méghogy nincs terrorveszély! :)

A bőgőmajom a legjobb :)

Akiteki 2013.11.01. 14:28:37

A terroristák először Hummereket próbáltak meg a Balatonba telepíteni, de miután rájöttek, hogy a rozsdásodás következtében nem igazán használható harci fegyver, kénytelenek voltak áttérni a nagy fehérre. Ez az akció is sikertelenségbe fulladt, mert a nagy fehér cápa mellmagassága nagyobb, mint a Balaton legnagyobb vízmélysége. És mivel köztudott, hogy a cápa ha nem úszik, akkor meghal, ezért a siófoki halsütödék hekk helyett cápauszonylevest kínálnak nyár óta.
süti beállítások módosítása