2010.09.15.
07:30

Írta: Herkules Irma

Csokis Tibi kilép a Tejútra?

 

2010. július 30-án különös bejegyzés került fel a sztár portáljára:

 

"Kedves Csokis Tibi!

 

Mi személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de mi a Morakha naprendszer Zebu2 bolygójának lakói nagyon szeretjük a művészetedet! Nálunk 139 földi éven keresztül tombolt a háború, mely során zebui galifa gyilkolt zebui galifát, de mióta egyik csészealjunkról felvétel készítettünk az őrbottyáni fellépésedről, s azt rádióink suráozni kezdték, újra béke és szeretet költözött közénk! Kérlek, a jogdíjak és egy esetleg űrbéli fellépés ügyében mihamarabb keress meg bennünket!Ha kell űrhajót küldünk érted, ha nem, akkor fizetjük utazásod költségeit!

 

őszinte hódolattal: rge231cdc07y, szenátor"

 

A NASA szakértői megállapították: a bejegyzés hiteles. Optimista elemzők szerint pedig Csokis Tibor bolygóközi sikere, akár új lendületet is adhat gazdaságunknak, így könnyűzenei exportunk sosem látott mértéket ölthet. Egyesek pedig már azon se lepődnének meg, ha egy Nobel-békedíjassal gazdagodna Magyarország.

 

A híreket a szakma is jól fogadta, elismerően szólt a kolléga munkásságáról az Edda frontembere, Pataki Attila, aki maga is számtalanszor beszélgetett űrlényekkel a zene gyógyító hatásáról, illetve kipróbálta magát nótafronton is. A sztárt lelkes laudációban méltatta Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi extagja, aki felhívta a figyelmet arra is, az elmúlt években méltánytalanul keveset fordított az állam a kultúra ezen szegmensének támogatására.

 

Csokis Tibor munkásságát Kocsis Zoltán zongoraművész is méltatta: Csokis úr itthon még kevéssé ismert, ezért hatalmas nemzetközi sikerén is meglepődtem némileg, s ahogy a Nobel-díjig Kertészt Imrét a kutya se olvasta nálunk, úgy a művész úr anyagait is csak most kezdtük el hallgatni otthon, azonban most már fel sem merül bennünk, hogy vacsora után ne hallgassuk meg közösen valamelyik nótáját. Eddig Zoltán Erika volt a kedvenc, ma már a Csokidalt dúdolom a zuhany alatt – meséli lelkesen a világhírű zongoraművész.

 

Az űrlények levelét teljes terjedelmében olvashatja Csokis Tibi vendégkönyvében is a 2010. 07. 30-án kelt bejegyzésben! Amennyiben pedig Ön is azon szellemileg alultáplált egyének sorába tartozik, akik eddig nem ismerték Csokis művészetét, kérjük, feltétlenül látogasson el a www.csokistibi.hu portálra!

 

komment

Címkék: tejút pataki attila földönkívüli galambos lajos csokis tibi kocsis zoltán mars expedíció lakodalmas zene médiáról mukival csokis tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr752295310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.15. 09:47:42

Nagyon jó poszt Muki, egy rejtett világsztárral ismertettél meg!

Sajnos nem jöttem rá, hogy lehet Csokis Tibi vendégkönyvének a végére ugrani, ezért 2008-tól átlapoztam pár hónapot, majd feladtam, de az is megérte.

Viszont ha kötekedésnek érzi a posztodat, akkor véged, az újságcikkek szerint Fekete Pákót nagyon megverte. Vigyázz magadra!

Herkules Irma 2010.09.15. 11:06:09

@Levéltáros: A válasz egyszerű, kb 25 másodpercig villámban nyomni kell a gombot az egéren, ezt követően automatice a végére ugrik.
a bejegyzés valóban 2010.07.30-cal szerepel, azért csak most kaphatott nagyobb nyilvánosságot, mert Ámerikábe vitték ki a portált tartalmazó szervert a rajongók és az űrlények legnagyobb bosszúságára.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.15. 12:58:05

@Herkules Irma:

Köszi Irma, de az én fizikai állapotomban nem kockáztathatok ennyi klikkelést, a keringési rendszerem nem bírja a megerőltető mozgásokat. Kéne szólni az ufóknak, hogy rakják a weblapot valami galaktikus szerverre, csillagközi dizájnnal.
süti beállítások módosítása