2011.03.10.
07:58

Írta: Tacskó Muki

Tacskó Muki mindent bevall. C-típusú átvilágításom igaz története

Kedves Alkotmányvédelmi (ex Nemzetbiztonsági) Hivatal!

Önök a napokban kaphatták kézhez a „C” típusú biztonsági kérdőívemet, amelyet azért kellett kitöltenem, hogy fontos és bizalmas munkakört betöltő személyként nemzetbiztonsági kockázat nélkül férhessek hozzá a mindenféle szupertitkos európai uniós dokumentumokhoz a magyar EU elnökség alatt. Amit a kérdőív alján kijelentettem azt most is fenntartom: az általam közölt adatok a valóságnak megfelelnek. Az igazság minden részletét azonban nem bontottam ki Önöknek és emiatt komoly lelkiismeret-furdalásom támadt. Kérem ezért, hogy ezeket az alábbi kiegészítéseket utólag fogadják el és azt pótlapként csatolják az eredeti kérdőívhez.

40.       Fogyaszt-e alkoholt, ha igen milyen mértékben:

Öt darab dianás cukorka naponta, per anum.

41.       Alkalmilag vagy rendszeresen fogyasztott-e, forgalmazott-e, előállított-e kábítószert vagy kábító, bódító hatású drogokat, gyógyszereket, mikor, milyen mértékben, milyen fajtát:

Nem fogyasztottam. Pontosabban nem eleget. És ha most itt leírom Önöknek, hogy a munkaköröm jelentős részét kitevő mindenféle őrjítően unalmas minisztériumi egyeztetéseket és brüsszeli megbeszéléseket (illetve az ezzel járó protokolláris bájcsevegéseket) évekig csak kiadós Xanax+Rivotril kombókkal tudtam elviselni, akkor tutti gyógyszerfüggőnek fognak hinni. Azt meg nem szeretném.  (Ja, és a szifonozás az drogozás? Designer drogok?)

Kábítószer előállítása, forgalmazása: elévült, hagyjuk.

A kérdés amúgy a múlt idős megfogalmazás miatt a jelenre nem terjed ki értelmezésem szerint, ezért a mostani helyzetre ugye nem kell válaszoljak?

42.       Van-e házasságon vagy élettársi közösségen kívüli partnerkapcsolata (homoszexuális is):

Nincs. Amennyiben a kurvázás nem az. Illetve levelezek Alföldi Róberttal, azaz levelezőpartner-kapcsolatom van vele.

32/B.   Tulajdonában álló, egymillió Ft értéket meghaladó ingóságok, pl. védett műalkotás, védett gyűjtemény (alkotó, cím, nyilvántartási szám):

A nappaliban lóg dr. Máriás „A gyermek Torgyán József egy szamárnak muzsikál” című festményének egy reprintje, amely számomra felbecsülhetetlen értékű.

36.       Pályafutása során észlelt-e olyan körülményt, amely külföldi hírszerző szolgálat jelenlétére enged következtetni (kapcsolatépítési, beszervezési, kompromittálási kísérlet), ha igen, kérjük fejtse ki részletesen:

Az Al-Kaida magyarországi képviselete rendszeresen kér tőlem dokumentumokat, de 5 USD-nél soha nem ajánlanak többet az iratok darabjáért. „Magyarország nem prioritás számunkra” (المجر ليست أولوية بالنسبة لنا.) – ahogy mondani szokták nekem. Ezért jó hazafiként egyelőre nem adok nekik semmit, legalábbis amíg nem kínálnak magasabb árat.

Önnek, házas- és élettársának:

37.       Milyen nagyságrendű magán jellegű kapcsolatot tartanak fenn külföldi állampolgárokkal? Nevezze meg a legfontosabb kapcsolataikat, maximum 15 főt:

A keresztapám évente egyszer dob egy e-mailt születésnapomon Svédországból. A dán-finn-orosz hármas állampolgárságú volt barátnőmmel pedig szoktam csevegni a facebook-on, de mindig kilép, mikor csetszexet kezdeményezek.

22.       Szakmai, tudományos publikációi (cím, megjelenési hely, idő, témakör):

tacskomuki.blog.hu

44. A fentieken kívül ismert-e Ön előtt olyan körülmény (kockázati tényező), melynek jelzését a biztonsági ellenőrzés szempontjából szükségesnek tartja (pl. kompromittálásra, zsarolásra alapot adó információk):

A közigazgatásban dolgozom viszonylag magas beosztásban, és tudják, itt nagy udvariatlanságnak számít a kenőpénzt visszautasítani. Korrupcióról tehát szó sincs, én úgy hívom a dolgot, hogy a közigazgatás az egy borravalós szakma, mint a pincérkedés. Jó főpincérként azonban mindig osztok a borravalóból a beosztottaimnak is. Kompromittálásomra ez tehát nem adhat okot és a Korrupciófigyelő Adatbázisban sem szerepel a nevem.

45.       Megnevezhet referenciaszemélyeket (max. 3 fő), akik Önről tárgyilagos véleményt tudnak adni, és akikkel sem rokoni, sem függőségi viszonyban nem áll: (név, cím, telefon; mióta ismerik egymást).

- A kutyám: nem függ tőlem, tök önálló, a címemen elérik.

- A védőangyalom: telefonja nincs, de az asztrálvilágban megtalálják.  

Mindezek ellenére, illetve mindezekkel együtt véleményem szerint továbbra sem jelentek nemzetbiztonsági kockázatot. Ja, és vigyázzanak a kerecsensólymokkal J!

Üdvözlettel:

TM

 

komment · 3 trackback

Címkék: alkohol kábítószer alföldi róbert normakövetés tacskó mukival életmódról mukival alkotmányvédelmi hivatal c típusú nemzetbiztonsági ellenőrzés

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr42726497

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vélhetően a Gyász Tarifacsomag lesz az idei sláger a magyar mobilpiacon 2011.03.10. 23:35:27

Egyre biztosabbnak tűnik, ahogy arról már sok helyen írtak, hogy az idei évben - ötödikként, a negyedik ugyanis a Postafon - új mobilszolgáltató kezdi meg működését hazánkban. Az általunk megkérdezett szakértők egybehangzóan állítják,&nb...

Trackback: Ön melyik politusunkat írná az alkotmányba? 2011.03.10. 23:17:53

Már a NENYI is szép önünneplés volt, mint az 56-os forradalomnak a 2010-es "forradalomhoz" való hasonlítása is. Azt azonban nem gondoltuk, hogy képes magát beírni az alkotmányba. Sőt nemcsak magát, de az egész bandáját is az utolsó Meggyes...

Trackback: Alkotmányos bosszú a főbírónak? 2011.03.10. 20:32:04

Két nappal ezelőtt tengelyt akasztott Baka András, az Országos Igazságszolgáltatási tanács – és egyben a Legfelsőbb Bíróság – elnöke és Balsai István fideszes képviselő. A vita oka az volt, a főbíró "szerencsétlennek" nevezte a hé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Printempsfille 2011.03.10. 15:54:13

Véleményem szerint komoly veszélyt jelent Tacskó Muki a nemzetbiztonságra. Tudomásom van arról, hogy egy egész pohár tojáslikőrt megivott. És még ki tudja, miben hazudik?! :)

nevetőharmadik 2011.03.10. 20:48:05

Az Alkotmányt meg kell védeni tőled! Még képes vagy, és levizeled!

Sambaja5 2011.03.10. 20:54:15

@Printempsfille: Szerintem ezt az Amerikai Bevándorlási Hivatal kérdőívéről másolták, ahol megkérdezik: tagja-e Ön valamilyen terrorszervezetnek? Komolyan gondolkoztam, de úgy döntöttem , úgysem értik a viccet...:)))

a-kis-herceg 2011.03.10. 21:05:07

@Sambaja5: :)))) viccből irhattad volna nekik... hogy a gubacsi polgárőrkörnek pl...

ehja 2011.03.10. 21:21:52

Tkp. ennek a posztnak mi a célja? A C-típusú kérdőív egy kockázatfelmérés (risk assessment).
A szervnél is tudják, hogy van az a pénz vagy verés amiért kiadod amit tudsz. Csak arra kivéncsiak, hogy kb mennyi az a pénz és verés az adott személy esetében.

Rubicon 2011.03.10. 21:29:09

Borban az igazság. Mennyivel jobb módszer lenne egy közös kocsmázás az "átvilágítandóval", mint egy ilyen kérdőív.

bgp 2011.03.10. 21:53:32

@ehja: ezt csak az szívja meg, aki őszinte, tehát relative kevésbé veszélyes. Esetleg vicces kedvű. A komolyan veszélyes egyéneket ezzel nem szűrik ki.

Sneczy 2011.03.10. 22:10:39

Na, megvan, hogy mit fogok tenni e nemzeten kívülivel! Házkutatás, dr. Máriás kép lefoglalása, elvitele, majd kiakasztása irodámban, végül otthonomba vitele. :-)

Herkules Irma 2011.03.10. 23:30:34

Mukikám, pontosítanék, nem ezek miatt jelentesz nemzetbiztonsági kockázatot!
Ölellek kockázatmentesen:
Irma

gezakekazeg 2011.03.11. 02:13:33

Vazze, mi a fene van ma???? Ez már a második blog, amin sosem jártam korábban, és azonnal a könyvjelzők közé került. Megint beszartam a röhögéstől. Köszönet érte!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.11. 08:03:39

Tegnapi beszéd:

picasaweb.google.com/lh/photo/NovcF_V9XVqZ qWMRsS54FW4V8xzV7SjNPfzZl6g4_yE?feat=directlink

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.11. 08:04:31

Jó ezt látni, sokaknak mélységesen nem tetszik ami ebben a gyönyörű országban történik.
Csak azt nem értem, miért csak itt szavakban és betűkben nem tetszik. Miért nem mennek ki az utcára?
TGM megmondta: birka a magyar, kushod, sunnyad, várja míg a fejére dől a ház. Mindig "kintről" várja a segítséget, most is.
....biz Isten csatlakoznék, ha sokadalom kellene.
Szervezkedni azoknak kellene, akik ilyen tisztán látják merre tart az ország, csak meg kellene akadályozni a szakadékba menetelést.....
Fülkén kívüli Forradalom kell sürgősen! Ébresztő Emberek!!!!

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.11. 21:51:03

Tisztelt Állampolgár!

Sokan azt feltételezik, hogy a rendvédelmi szerveknek - és különösen a hivatásos katonáknak - nincsen humorérzékük. Pedig nekünk van. Önért is nevetgélve megyünk majd, ha kérdőíve alapján kockázatnak minősítjük a további munkáját, szórakozását és pihenését. A csattanós poént majd a gumibot adja!

Üdvözlettel:
KBH

Ui.: csak vicceltünk, nincs humorérzékünk.
süti beállítások módosítása