2009.11.19.
07:29

Írta: Tacskó Muki

Vona Gábor az Asian Dub Foundationnel turnézik

A népszerű politikust Chandrasonic (Steve Chandra Savale) még a nyár elején kereste meg az együttesből a közös munka reményében. „Gábor és a pártja ugyanazokért a célokért küzd, mint mi a zenénkkel: a multinacionális cégek, a bankok nemzeteket kizsákmányoló tevékenysége, a környezetszennyezés és az agymosó médiaterror ellen, hogy csak néhányat említsek. Ezért volt nagyon megtisztelő számunkra, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket.” – meséli egy interjúban Chandrasonic.

 

 

Vona Gábor is örömmel fogadta a zenekar ajánlatát: „Azért fogadtam el ezeknek a pakisztáni, indiai bevándorló gyerekeknek a felkérését, mert azt a tévhitet akarom eloszlatni, hogy a Jobbik rasszista párt lenne. Nem az! Azért, mert létező társadalmi problémákról beszélünk, mint például a cigánybűnözés, vagy mert fel merjük a szavunkat emelni Izrael ellen, még nem vagyunk rasszisták. Aki ilyet állít, az előítéletesen, torz módon gondolkodik.” – mondja Vona.

 

Vona már a harmadik fellépésén is túl van az együttessel. A zenekar európai turnéjának koncertjein a beszámolók szerint sztárvendégként, hatalmas ováció közepette jön fel a színpadra, és általában két számot, a „Black White”, illetve a „Tomorrow begins today” című dalokat énekli az együttessel és természetesen a közönséggel közösen.

 

 

 

 

komment

Címkék: zene jobbik antiglobalizmus asian dub foundation antirasszizmus vona gabor politikáról mukival chandrasonic steve chandra savale

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr881535488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zero_Toleransz 2009.11.19. 08:32:35

Ez annyira jó hír, hogy még a végén Ban Ki-moon is meggondolja magát :)
embertanfolyam.blog.hu/2009/11/18/rendkivuli_ensz_bejelentes_sokkolta_a_vilagot

Mitya Ivanov 2009.11.19. 10:19:42

free satpal ram
free budaházy
:)

tmnk · http://blog.tilos.hu/bossabomdia 2010.03.25. 12:53:41

És most következzen a Hypocrite!
(Köszönjük szépen!)

Tacskó Muki 2010.03.25. 12:55:41

@tmnk: Igen, az a nóta most nagyon aktuális lenne Király András emlékére!
süti beállítások módosítása