2010.11.03.
07:58

Írta: Herkules Irma

Hivatalosan is bejelentette visszavonulását a Sátán

A Sátán szokásos Halloween-partyja az idén nagyobb visszhangot váltott ki, mint eddig korábban bármikor, bár sokat lehetett hallani már a korábbi évszázadok során is a méltán népszerű, általa szervezett orgiákról, vérfertőzésekről, rituális emberáldozatokról. Korábban azonban még egy sem verte ki úgy a biztosítékot, ahogy a 2010-es party. Szakértők szerint már az is okot adhatott volna némi gyanakvásra, hogy a szokásos, fekete-narancs-vérvörös meghívók helyett idén újrahasznosított papírra nyomott kedves üdvözlőkártyát kézbesítettek bolygószerte a postások, a történtek mégis hideg zuhanyként értek mindenkit.

A Sátán, aki szokásával ellentétben csak éjfélkor jelent meg az összejövetelen, beszéde elején megkérte az összegyűlteket, hogy néhány percig csendben gondoljanak a névtelen szentekre. Ezt követően hagyományos évértékelés helyett nyilvánosan bejelentette: átgondolva eddigi tevékenységét rájött, sok mindent helytelenül tett idáig, ezzel rengeteg fájdalmat okozva mindenkinek, ráadásul szégyent hozott Teremtőjére is.  Azonban jól tudja, hogy még mindig nem késő változtatni a dolgokon, így 2010. november 2-ától hivatalosan is visszavonul a kísértéstől, a bűnös élvezetektől, a gyilkolástól, az erőszaktól, a megvezetéstől, a szexuális szabadosságtól, az olajbiznisztől, a pedofíliától, az istenkáromlástól, a drogelőállítástól és -terjesztéstől, a fegyverkereskedelemtől, a paranormális jelenségektől és az emberek és állatok keverékeiként kifejlesztett kimérák szaporításától. Kísérteteit, vámpírjait és zombiseregeit ezúttal békés célokra kívánja felhasználni, mint például humanitárius tevékenységek vagy a környezetvédelem.

„Mostantól minden más lesz, a világ szebbé, élhetőbbé és boldogabbá tétele érdekel egyedül, a szükséges pénzügyi alapokat egy energiaital-konszernben lévő 66 %-os részesedésemből teremtem majd meg. Azt kérném mindenkitől, hogy szeressék egymást! Azt cselekedjék másokkal, amit szeretnének, hogy önökkel cselekedjenek! Jézus a legnagyobb! Csak benne higgyenek! Bánják meg bűneiket és térjenek meg!” – zárta beszédét Lucifer.

A futótűzszerűen terjedő hír hallatán kedd reggelre világszerte milliók vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a Sátán lehetetlen magatartása ellen, mellyel nemcsak az amúgy is határozottan jó úton haladó világunk jövőjét teszi kockára, de totálisan aláássa a fennálló gazdasági világrend alapjait, de egyházak százai, papok milliói válhatnak munkanélkülivé, ha nem sikerül megállítani a bukott angyalt, akinek felelőtlensége és arcátlansága nem ismer határokat.

Magyar szakértők szintén arra panaszkodtak, hogy már a vörösiszap-katasztrófa előidézésében sem tudták hasznát venni a szentimentális Kísértőnek, ezért saját felelőtlenséggel, kapzsisággal és dilettantizmussal kellett pótolni a Gonosz munkája nélkül keletkezett űrt.

 

5 komment · 2 trackback

Címkék: jézus ördög biblia gonosz lucifer a lelkiismereti és vallásszabadság megsértése ahrimán

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr232415821

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Utánam, srácok! 2010.11.04. 09:58:43

Suli után elolvasod a kredencen anyu szokásos üzenetét, főzelék a rezsón, melegítsétek meg öcsivel, krinolin a szaratovaban, aztán már nyomod is a piros gombot az Orionon! Egy kemény évtizeddel Feriék előtt: Budapest már rég a lehetőségek metropolisza,...

Trackback: A színes, maradónás póló meg a hátul sportos, elöl elegáns bundesfrizura 2010.11.03. 08:03:11

Ja, a Feri igazi amerikai volt, nem csak bátor és vagány, de igazi haver is. Május 1-én például, a céllövölde mögött, Kenttel a szájában, halál lazán passzolta le a virsli- és sörjegyeket, amiket az apja íróasztalának a fiókjából emelt el néhány nappal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagyarZizzi (törölt) 2010.11.03. 10:24:04

Elképzeltem egy humanitárius segélyakcióban résztvevő vámpírsereget... Mégis, milyen feladatokat bíznának rájuk, ők vezetik a véradást?! Talán megbocsát a világ, ha én nem vonulok utcára, és nem hiszeki a Sátánnak.

Herkules Irma 2010.11.03. 11:18:15

@MagyarZizzi: A vámpírok eztán kizárólag szójavért fognak inni! Amúgy egyikük azt nyilatkozta reggel a BBC-nek, hogy különben is rühellik a vért, mert mindig beleragad a fogukba, meg nincs is rá szükségük az élethez, ez csak hiedelem, de az eddig érvényben lévő szervezeti és működési szabályzat (szmsz), eddig nem tette lehetővé a számukra, hogy ennek a véleményüknek hangot adjanak.
Állítólag alapból a zombik se büdösek, de eddig különböző kozmetikumokkal kellett kezelniük magukat, hogy ne ingassák meg az emberek babonás képzelgéseit.

TGV 2010.11.08. 13:49:32

a reszesedese egeszen pontosan 666 ezrelekes. csak pontosan, kerem!

Herkules Irma 2010.11.09. 20:52:26

@TGV: információim szerint azt a bizonyos 6tized százalékot már korábban átruházta a PETA-ra, mert egyedül ők védik a halak személyiséghez kapcsolódó jogait, Sátánnak pedig eddig kizárólag blobfish barátai voltak, mások kicsi korától csúfolták, nem beszéltek vele.
süti beállítások módosítása