2010.06.29.
07:58

Írta: Tacskó Muki

Lájkold a lemondást!

Elindult ez a kezdeményezés a fácsén meg a wiwin is, hogy ugyanis „Mondjunk le az augusztus 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára!!!” Sőt, már olyan verzió is van, hogy tűzijáték helyett mindenki egy szál gyertyával menjen ki, mert az milyen szép lenne.  Én ezt támogatom, és tényleg szép lenne, sőt ezt a nemes lemondást ezen túl minden évben meg lehetne tenni egyéb jótékony célokra. (Anyám egyébként már gyerekkorom óta mondogatja, hogy inkább adják a tűzijátékra elköltött pénzt a szegényeknek, „dehát kell a cirkusz a proliknak” – hogy pontosan idézzem őt.)

 

Ha meg maga Orbán Viktor jelentené be, hogy mivel annyian lájkolták ezt az ötletet, ezért akkor így is lesz, az lenne a Nemzeti Együttműködés igazi rendszere. Akkor szerintem még a világ is felkapná a fejét. 

 

A következő nagy sláger pedig ez lesz a facebookon, csak szólok:

 

Tacskó Muki Fan Club!

 

3 komment

Címkék: facebook orbán viktor tűzijáték áldozat lemondás közösségi oldalak fácse nemzeti együttműködés rendszere tacskó muki fan club iwiwi magyarország felemelkedéséről mukival

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr392115576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása