2009.10.23.
14:38

Írta: Tacskó Muki

Szebb jövőt, jobb humorérzéket! – Nem alakult a Jobbiknak homoszexuális tagozata

 

"A Jobbik nem prolipárt, és nincs homokos tagozata - valamint Csurka sem házasodik 

Áprilisi tréfának még elment volna a Nemzeti Hírháló egyik mai levele, melyben két hasonló színvonalú álhír jelent meg. A Tacskó Muki "tudathajlító" blogjában szeptember közepén megjelent ugratás szerint "Megalakult a Jobbik homoszexuális tagozata". Az egykor szebb napokat is megért Csurka István pedig arról fantáziál üres napjain, hogy az övénél jóval sikeresebb nemzeti radikális mozgalmat a Moszad irányítja, és "politológusi babérokra törve" kifejti: a Jobbik bizony prolipárt lett.

A jobbikosok már megszokták a rágalmakat minden oldalról: voltunk mi már mindenféle ügynökök, Morvai Krisztina pedig még pedofil is a hazugságok szerint. Most a féltékeny Csurka szenilitásának újabb állomásához érkeztünk: "Ifjú Hegedűs Loránt, a MIÉP volt képviselője, református lelkész proletár lett" - írja, ha valaki lemaradt volna az öreg e felfedezéséről. Eddig csak ügynök lett, aki a MIÉP-ből a Jobbikhoz igazolt, de mindig tanul az ember...

Végezetül, ha már az áprilisi tréfáknál tartunk: hadd ajánljam a Nemzeti Hírháló olvasóinak figyelmébe a National Geographic által a történelem tíz legjobb áprilisi tréfája közé sorolt álhírt Csurkáról:

http://kuruc.info/r/22/13695/
Szebb jövőt, jobb humort kíván:
Novák Előd,
a Jobbik sajtófőnöke"

 

Szebb jövőt, jobb humorérzéket kíván:

 

Tacskó Muki

 

 

 

 

komment

Címkék: meleg jobbik csurka istván homoszexuális homoszexuális tagozat politikáról mukival novak előd nemzeti hirhalo

A bejegyzés trackback címe:

https://tacskomuki.blog.hu/api/trackback/id/tr411469830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jupiter24 2009.10.24. 07:13:39

Miért ne lenne? Mármint homokos tagozata a jobbiknak. Na és ha van, akkor mi van. Liberalizmusról még nem hallottak az elvtársak?
Nem kell azt szégyelleni...
süti beállítások módosítása